Opmerkingen • Camping Naturiste Arnaoutchot

8.55
  • Algemeen : (4.38 /5)
  • Ontvangst : (4.54 /5)
  • Verhuur : (4.32 /5)
  • Service : (4.3 /5)
  • Hygiëne : (4.5 /5)
  • Animaties : (4.02 /5)
  • Streek : (4.41 /5)
  • Kalmte : (4.24 /5)
Sorteren op
avis verstuurd door Keppens Rudi
geplaatst op: 11/09/2019
Verblijfskeuze: Senioren (echt)paar
periode: 18/10/2019
  • Algemeen : 9.82 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
Zeer mooie en gezellige camping , zeer vriendelijk personeel . De accommodatie die we huurden was perfect in orde met zeer degelijk keukenmateriaal . Als er dan toch eens met iets een probleempje is wordt er supersnel gereageerd om het euvel te verhelpen . Ook het supermarktje is zeer verzorgd en uitgebreidt En dan is er natuurlijk ook het prachtige strand.
Eigenlijk niets

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis verstuurd door Bart
geplaatst op: 11/09/2019
Verblijfskeuze: Senioren (echt)paar
periode: 18/10/2019
  • Algemeen : 7.1 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
Ruimte om zwembad is goed met fijne ligbedden
De huisjes te dicht op elkaar, daardoor weinig uitzicht
avis verstuurd door Anoniem
geplaatst op: 02/09/2019
Verblijfskeuze: Gezin met jonge kinderen
periode: 18/10/2019
  • Algemeen : 9 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
Fijne, schone plezierige camping met veel faciliteiten. Aan zee met een plezierig zwembad en in een leuke omgeving waarbij Bayonne, Biarritz en Saint Jean de Luz snel aan te rijden zijn.

Dank u voor uw opmerkingen. e hopen un weer te mogen ontvangen. Laurence

avis verstuurd door Anoniem
geplaatst op: 02/09/2019
Verblijfskeuze: Gezin met baby
periode: 18/10/2019
  • Algemeen : 7.9 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
Het zwembad was een droom voor onze 2 jaar oude dochter. Het uitgestippelde loop route is zeker de moeite
De saniteire blokken waren een beetje verouderd.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis verstuurd door vlasschaert andré
geplaatst op: 02/09/2019
Verblijfskeuze: Senioren (echt)paar
periode: 18/10/2019
  • Algemeen : 9.64 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
leuk nieuw verblijf (aubier) . Fantastische receptie met zeer behulpzame mensen bij de medische problemen die wij hadden. Dank zij hen een vlotte oplossing.
Dat er iemand met een alcohol stift een opmerking schreef op de ruit van de wagen over verkeerd geparkeerd staan, terwijl dit zeker niet het geval was. Ik hoop dat dit niet iemand van de staff was van de camping.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen 133/5000 Ik denk echt niet dat het een medewerker is die over je auto heeft geschreven. Al onze medewerkers zijn zeer respectvol Laurence

avis verstuurd door Chantal de Meere
geplaatst op: 01/09/2019
Verblijfskeuze: Individueel
periode: 18/10/2019
  • Algemeen : 7.27 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
Prachtige camping, mooie ruime plekken met genoeg privacy tussen de duinbossen, aan het strand. Het kan haast niet mooier! Een Spa, zwembad, winkel, bossen, duinen. Alles wat je maar kunt wensen op een camping is er. Lieve mensen, goede sfeer, prachtig strand met pittige golven en ga zo maar door.
Ik had een simpel tentje zonder zitjes of tafel op een prachtige plek, echter was er niet vermeld dat op de grond zitten niet zo’n goed idee was ivm de dennen prosessierups. Mijn vakantie heeft daardoor een teleurstellend koortsig einde gehad, doordat ik helemaal onder de jeuk bultjes zat. Daarnaast hebben de restaurants menu’s die al 20 jaar hetzelfde zijn. Naar mijn mening mogen die best geüpdate of uitgebreid worden met o.a. biologische en/of vegetarische gerechten. Meer van deze tijd van de bewuste en gezonde eter. En ook een kaarsje op tafel i.p.v. tl licht zou een toevoeging zijn.

Wij bedanken u voor het beantwoorden van onze vragenlijst. Wij nemen uw opmerkingen in overweging en bregen de nodige verbeteringen aan. Mt vriendelijke groeten. Laurence

avis verstuurd door Clarisse
geplaatst op: 01/09/2019
Verblijfskeuze: Individueel
periode: 18/10/2019
  • Algemeen : 8 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
De prachtige plek met uitzicht op het bos!
de wc's stonken sterk naar urine :-((
avis verstuurd door Jong
geplaatst op: 26/08/2019
Verblijfskeuze: Senioren (echt)paar
periode: 18/10/2019
  • Algemeen : 7.5 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
lekker dicht bij strand
honden op camping

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen.

avis verstuurd door Irene van Kester
geplaatst op: 21/08/2019
Verblijfskeuze: Gezin met tiener(s)
periode: 24/08/2019
  • Algemeen : 8.83 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
surfles van Christian veel dank aan de receptie bij de hulp van een fout in de reservering
Niet altijd warm water op de FarWest

Wij bedanken u voor het beantwoordenvan onze vragenlijst. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

avis verstuurd door JC
geplaatst op: 21/08/2019
Verblijfskeuze: Gezin met jonge kinderen
periode: 24/08/2019
  • Algemeen : 8.91 / 10
  • Ontvangst :
  • Verhuur :
  • Service :
  • Hygiëne :
  • Animaties :
  • Streek :
  • Comfort :
De combinatie zee-zwembad en de achterliggende fietsroute langs de kust.
Op Far-West geen wifi. Op het strand geen gsm netwerk.

Dank u voor uw opmerkingen. We hopen u weer te mogen ontvangen. Laurence

OPMERKINGEN : 1 - 10 / 524

Onze naturistencampings in Frankrijk

camping naturiste Provence

Bélézy PROVENCE

camping naturiste Bélézy Aan de voet van de Mont Ventoux, middenin de Provence, ligt het domaine de Bélézy, dat een buitengewoon klimaat, een weelderige natuur en vele toeristische uitstapjes biedt. Ontdek dit centrum
camping naturiste Gironde

Euronat ATLANTISCH

camping naturiste Euronat Middenin een pijnboombos in het Zuid-Westen van Frankrijk ligt het vakantiedorp Euronat, met een directe toegang tot het strand en waar u thalassotherapie voor naturisten kunt ontdekken. Ontdek dit centrum
camping naturiste Corse

Riva Bella Corsica

camping naturiste Riva Bella Ontdek “l’île de beauté”, zoals Corsica wordt genoemd, met zijn turquoise water en zijn adembenemende landschappen! Het centrum Riva Bella met zijn thalassotherapieruimte ligt middenin de maquis (bush) en verwelkomt u met veel zonneschijn Ontdek dit centrum
camping naturiste Landes

Arnaoutchot Atlantische Oceaan

camping naturiste Arnaoutchot Ontdek het naturistenkamp Arna, dat middenin de Landes van Gascogne ligt en waar de geur van pijnbomen zich vermengt met de mist van de oceaan. Er is een fantastische spa en er zijn hutten in de bomen. Ontdek dit centrum
camping naturiste Gard

La Sablière Gard

camping naturiste La Sablière Ontdek prachtige panorama's tussen de Gard en de Cévennes. Watervallen, rivieren, historische monumenten, profiteer van de pracht van Zuid-Frankrijk op domaine de la Sablière! Ontdek dit centrum
camping naturiste Languedoc Roussillon

Le Sérignan
Mediterraan

camping naturiste Le Sérignan Le Sérignan plage nature laat u van de charme van de Middellandse Zee genieten met zijn wijngaarden, zijn zomerfeesten en zijn markten, terwijl u ook vlakbij zee bent en er is een enorme balneo-ruimte in de openlucht. Ontdek dit centrum